drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
Квалификации за Екипното првенство на Македонија за 2016 Печати
shfm

Во квалификациите за Екипното првенство на Македонија за 2016 година имаат право да настапат  регистрирани екипи во ШФМ за 2016 година, кои ќе го пријават своето учество најдоцна до 28 април (четврток) 2016 година.

Повеќе во Расписот.