drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
Младински рејтинг турнир „Квалитет 2016“ Печати
gambitlogo

Во квалификациите за Екипното првенство на Македонија за 2016 година имаат право да настапат  регистрирани екипи во ШФМ за 2016 година, кои ќе го пријават своето учество најдоцна до 28 април (четврток) 2016 година.Приватното основно училиште „Јахја Кемал јуниор“  и  Шаховскиот клуб„Гамбит Ассеко – СЕЕ“ организираат Младински шаховски рејтинг турнир „Квалитет 2016“.

Турнирот може да се погледне на http://chess-results.com/tnr221935.aspx?lan=1.


Повеќе во Расписот.