drim1
novamakedonija
todor-mitrov-logo
Информации од ШФМ Печати
shfm
Информации за Отворено првенство на Македонија во Струга и Екипно првенство во Охрид како и за новиот селектор на женската репрезентација може да погледнете во Расписот.